Voucher AVra

La achizitionarea unui produs in valoare de minim 1999 RON, in perioada promotiei, cumparatorul va beneficia de un voucher electronic in valoare de 30% din valoarea serviciilor oferite de Avra Institute.

De asemenea, clientul va primi, in cadrul aceleasi oferte un voucher de 150 lei pentru o evaluare corporala cu InBody (inclusiv pentru pachetele de remodelare corporala).

Voucherul va fi transmis pe adresa de email sau prin SMS la numarul de telefon aferent comenzii mentionate de catre cumparator in comanda initiala, in termen de 2 zile lucratoare de la livrarea comenzii catre client.

Participantii primesc cate un Voucher Cadou pentru fiecare produs achizitionat participant la campanie.

Voucherul poate fi valorificat la achizitonarea unor servicii oferite de catre Avra Institute si care pot fi accesate la adresa web www.avrainstitute.ro

Pentru utilizarea voucherului este necesar sa prezentati codul primit la momentul achizitionarii unui serviciu oferit de catre Avra Institute.

Voucherul poate fi folosit o perioada de 30 de zile de la data achizitiei produselor aflate in campanie, dupa care isi va pierde valabilitatea.

Voucherele NU pot fi preschimbate in bani, dar pot fi facute cadou.

In cazul returnarii unui produs pentru care a fost emis un voucher si acesta fost folosit, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie din care se scade valoarea discountului aferent acordat prin voucher.

Promotie valabila in limita stocului disponibil.