Sale Bicicleta eliptica E380 Techfit - Resigilat
Bicicleta eliptica E380 Techfit - Resigilat
  • Bicicleta eliptica TECHFIT E380 este ideala pentru exercitii mai usoare ca niciodata. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica E380 TECHFIT vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 6 , asigurand astfel un exercitiu la o intensitate constanta. Bicicleta eliptica de la TECHFIT este echipata cu un computer care afise...
  • Nivel: Incepatori
  • Greutate Maxima: 100 kg
  • Volanta: 04 kg
  • Pliabila,Viteza

Bicicleta eliptica TECHFIT E380 este ideala pentru exercitii mai usoare ca niciodata. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica E380 TECHFIT vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 6 , asigurand astfel un exercitiu la o intensitate constanta.

Bicicleta eliptica de la TECHFIT este echipata cu un computer care afiseaza timpul, distanta, viteza si numarul de calorii, facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. Este ideala pentru incepatori, pentru persoanele cu probleme de articulatii, pentru pierderea in greutate si pentru tonifiere.

 

Greutate sistem volanta 6

Franare magnetica 8 nivele de rezistenta
6 functii afisate: Timp, Viteza, Distanta, Calorii, Puls, ODO (istoric kilometri)
Display: LCD
Sarcina max. admisa: 120

Senzori puls: integrati in manere

Dimensiuni: L 113 x l 59 x H 158 cm

 

Alte caracteristici:
  Senzori puls in manere
  Senzori in manere 
  Acces usor 
  Roti pentru transport 
  Ajustare planeitate 
  Uz casnic

 

Bicicleta eliptica E380 de la TECHFIT permite o miscare de tip eliptic in timpul exercitiului, ce presupune o coordonare minima, implicand o proportie maxima a grupelor de muschi din partea inferioara a corpului.

Cu ajutorul manerelor bicicletei E380 se poate antrena si partea superioara a corpului (muschii spatelui, pieptului si bratelor).

 

Specificatii
Culoare Negru
Functii Pliabila,Viteza
Greutate maxima suportata 100 kg
Greutate volanta 04 kg
Nivel pregatire Incepatori
Sport Fitness
Valori masurate Puls,Calorii,Viteza